Technisch Verantwoordelijke (m/v)

Beernem

 

Group Depre (www.groupdepre.com) is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders en de sector van de hobbyvoeding & petfood, en ingrediënten voor bakkerijzaden, peulvruchten, kruiden en specerijen. Group Depré telt 7 vestigingen en realiseert een omzet van 450 miljoen euro met 450 medewerkers.

Depre Veevoeding produceert in haar sites te Beernem en Deurne samengestelde voeders voor varkens, runderen en pluimvee, bestemd voor de intensieve veeteelt, zowel voor Europa als exportlanden. Wij stellen hier 80 medewerkers te werk op kantoor en in onze fabrieken samen.

Om onze plant te Beernem optimaal te laten werken, zoeken wij een m/v:

Technisch Verantwoordelijke

 

Jouw uitdaging

Volgende verantwoordelijkheden zal je in jouw job terug vinden:

  • Je maakt een analyse van de technische noden van onze productiesite en bijhorende machines. Je stelt een plan van aanpak voor inclusief een planning en budgettering. Na goedkeuring van de directie, zorg je ervoor dat jouw plan van aanpak uitgevoerd wordt, rekening houdende met de productieplanning.
  • Je staat in voor het dagdagelijks preventief onderhoud in onze productiesite te Beernem. In overleg met de productieverantwoordelijke, bekijk je wanneer bepaalde werken uitgevoerd kunnen/zullen worden.
  • Bij onverwachte depannages, zorg jij ervoor dat de techniekers de juiste analyse maken en de nodige acties ondernemen.
  • Je stuurt het technische team te Beernem aan en steekt zelf de handen uit de mouwen waar nodig. Je zorgt voor de planning, het voorzien van de nodige opleidingen, feedbackgesprekken, … Jouw team kan bij jou terecht met vragen, zowel technisch als andere.
  • Door jouw technische inzichten, formuleer je suggesties tot het beter functioneren van de productieprocessen. Voorstellen werk je uit en overleg je met de plant manager.
  • Je respecteert en implementeert de veiligheids- en milieuvoorschriften. In samenwerking met de preventieadviseur, zorg je ervoor dat onze fabriek een veilige werkomgeving is voor iedereen die de nodige regelgeving respecteert. Je geeft hierin het goede voorbeeld.
  • Je werkt vanuit Beernem en rapporteert aan de plant manager van  Depre Veevoeding.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een diploma industrieel ingenieur of bachelor aangevuld met ervaring. Je hebt kennis van elektromechanica, elektriciteit en mechanica. Mensen hebben je wel eens gezegd dat je van nature leidinggevende capaciteiten hebt. Vlot overweg kunnen met het Office pakket alsook een tekenprogramma (bv. Autocad) is nuttig. Je bent een vlotte en open communicator, zowel naar jouw team toe als de directie.

Aanbod

Wij kunnen jou een boeiende job aanbieden in onze productiesite te Beernem. Je komt terecht bij een ervaren plant manager die jou wegwijs kan maken in onze fabriek. Je wordt tewerkgesteld in een bedrijf dat onderdeel vormt van een groepsstructuur. Je kunt dus ook terecht bij technische collega’s in andere sites.

Als kind was ik al gepassioneerd door veevoeding, nu kan ik mijn passie kwijt in mijn beroep. Een verademing.

Danny Allemans
Storage handler, Beduco