Onderhoudstechnieker (m/v)

OOSTENDE

Jouw uitdaging

Je bent medeverantwoordelijk voor het goed functioneren van ons machinepark in onze productie. Dit gaat voornamelijk over moderne afzak en extrusie machines. Op basis van een vooropgemaakte planning, doe je preventief onderhoud aan de machines, samen met de andere collega’s binnen de technische dienst. Daarnaast spring je ook in bij een onverwachtse panne of vragen van operatoren. Door jouw kennis ga je steeds op zoek naar een duurzame oplossing. Bij vragen ga je ten rade bij jouw verantwoordelijke of collega’s.

Jouw profiel

Je bent juist afgestudeerd als bachelor in een technische opleiding. Een productieomgeving waar er afwisselende uitdagingen zijn, is wat je zoekt in je eerste job. Je stelt kritische vragen, leert graag bij en stelt vragen als je iets niet weet. Je woont op maximum 45 min rijden van onze plant in Oostende. Je durf jezelf uit te drukken in het Frans, ook al beheers je het niet perfect. Met de PC ben je vlot, ook tekenprogramma’s schrikken je niet af.

Ons aanbod

In deze startersfunctie, krijg jij de kans om enorm veel te leren van ervaren mensen, door opleiding van leveranciers, … Fides Petfood is een 10-jarige groeiende KMO die deel uitmaakt van een stabiele en professionele groep.

Als kind was ik al gepassioneerd door veevoeding, nu kan ik mijn passie kwijt in mijn beroep. Een verademing.

Danny Allemans
Storage handler, Beduco